Василь Зінкевич (Івано-Франківськ)

Василь Зінкевич (Івано-Франківськ)

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Жителі та гості міста Івано-Франківськ! Щиро запрошуємо вас відвідати концерт українського естрадного співака Василя Зінкевича, який відбудеться 14 вересня 2020 року в кіноконцертному залі «Арена-центр».

Василь Зінкевич відомий завдяки своєму неперевершеному дзвінкому голосу та манері виконання, якій властива аристократичність, мелодійність та тонке відчуття музики. Василь Зінкевич є одним з найвідоміших виконавців легендарної пісні великого українського композитора Володимира Івасюка «Червона рута», яка є однією з найвідоміших українських композицій та з часу написання просто заполонила серця слухачів. Цю пісню артист виконав разом з відомим естрадним співаком Назарієм Яремчуком. Василь Зінкевич був вокалістом у легендарному ВІА «Смерічка» та знявся у багатьох мюзиклах, зокрема «Червоній руті».

Творчий шлях співака почався у 1971 році з «Червоної рути», де він співав пісні Володимира Івасюка та Валерія Громцева, а через деякий час він отримав визнання публіки та популярність за виконання цієї легендарної композиції на конкурсі «Пісня року».

Народився співак у 1945 році в селі Васьківці, Хмельницької області, а любов та здібності до пісні проявляв ще з раннього дитинства. Закінчив Вижницьке училище декоративно-прикладного мистецтва та став першим чоловічим вокалом у легендарному ВІА «Смерічка». Згодом, у 1975 році виконавець вирішив продовжити творчу діяльність в ролі вокаліста у ВІА «Світязь».

У 1997 році його нагороджено орденом Миколи Чудотворця, а в 1999 році музикант Василь Зінкевич отримав від президента Леоніда Кучми орден за заслуги 2 ступеня. Також артист володіє званням «Золотий голос України».


Предварительный заказ