Ірина Федишин Івано-Франківськ

Федишин

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Ірина Федишин — музичний феномен українського шоу-бізнесу, — вважають музичні експерти, стверджують на провідних телеканалах країни. Психологи шоу-бізнесу шукають секрети надзвичайної популярності співачки та намагаються їх пояснити. А пісні «Долоньки», «Ти тільки мій», «Калина», «Це моя земля, Україна», «Як я тебе люблю», «Білі троянди» та багато інших лунають чи не в кожній українській хаті. І шанувальники таланту Ірини не з’ясовують причини свого вибору, а просто слухають і насолоджуються справжньою українською піснею.

Її музика зачаровує та створює чудовий настрій. Ірина Федишин майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Вона є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, шість успішних альбомів.

Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських та європейських глядачів, знаходить справжнє порозуміння із публікою і на американському континенті. Її пісні активно ротують на всіх радіостанціях, її відео мають мільйонні перегляди в інтернеті, а на концертах — завжди повні зали.

Ірину Федишин вважають найбільш гастролюючою співачкою України: за весь час творчості вона дала понад 1200 концертів. А кожен концерт Ірини — це справжнє шоу. І кожне шоу вражає. Бо у кожному з них — невпинна праця і творчий пошук, помножені на природній талант і всепереможну музику української душі.


Предварительный заказ